Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Prøv at lave denne kolde nudelsalat med sprøde grøntsager til din frokost. Den indeholder blandt andet kylling krydret med vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Nudler og kylling er blandet op med wokgrøntsager, peanuts og asiatisk woksauce, og toppet med frisk forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
300 g
Kyllingebryststrimler
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
150 g
Mienudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
200 g
Wokblanding
1 stk
Forårsløg
¼ tsk
Salt til kød
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4min, eller indtil bløde.
Hæld vand fra, og skyl under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling krydret med Ginger Ninja og salt i 4-5 min, indtil brunet og gennemstegt, vend nogle gange undervejs.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak peanuts groft.
Snit forårsløg fint.
Bland nudler, peanuts og asiatisk woksauce i en mellemstor skål.
Tilsæt wokblanding og kylling, og vend sammen.
Anret nudler i dybe tallerkener, og drys med forårsløg.