Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Forkæl familien med den skønneste dessert bestående af pandekage-tacos. Vi steger pandekager gyldne, fylder dem med yoghurt, appelsin, mango og hasselnødder, og så topper vi herlighederne med smeltet chokolade.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
40 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Mango
2 stk
Appelsin
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.
Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen 100°C/80°C (varmluft) indtil servering.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.
Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Rist hasselnødder i 2-3 min, indtil let brunede og velduftende. Hak fint og overfør til en lille skål.
Kom chokoladeknapper i en mellemstor skål. Varm i mikrobølgeovn i 20 sek ad gangen, indtil chokolade er smeltet. Rør rundt mellem hver opvarming.
TIP: Smelt chokolade i vandbad, hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Server pandekager som tacos, og fyld med yoghurt, appelsin, mango og hasselnødder.
Dryp med smeltet chokolade.