Santorini snackbræt | med oliven og prosciutto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Santorini snackbræt | med oliven og prosciutto

Santorini snackbræt | med oliven og prosciutto

2-4 portioner | og tahini yoghurt og gedeost

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Den smukke græske ø Santorini er et populært turistmål, kendt for sin udsøgte mad. I aften kan du nyde et snackbræt med smage inspireret fra sydens sol med kalamataoliven, prosciutto, tahini yoghurt, gedeost, salatost, pitabrød, peberfrugt, agurk og cashewnødder. OBS bland selv tahini yoghurt: I en lille skål blandes yoghurt, tahini, sukker [1/4 tsk] og et nip salt og peber.

Allergener:
Nødder
Sesam
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid5 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

80 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)

25 g

Tahini

(Indeholder Sesam)

1 stk

Agurk

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

100 g

Prosciutto

70 g

Kalamataoliven

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4647 kJ
Kalorier (kcal)1111 kcal
Fedt71.5 g
Mættet fedt29.3 g
Kulhydrat61.1 g
Sukker10.4 g
Protein48.9 g
Salt6.9 g

Fremgangsmåde

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image