topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled pork-taquitos

Pulled pork-taquitos

2 portioner | og limedip

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Kender du til taquitos? Det er en mexicansk snack bestående af en lille sammenrullet tortilla med fyld. Vores lækre variant indeholder pulled pork og enchiladasauce. Vi serverer vores taquitos med en frisk limedip med crème fraiche.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

300 g

Pulled pork

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

5 g

Tex-Mex

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dip

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3387 kJ
Kalorier (kcal)810 kcal
Fedt39.8 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat73.6 g
Sukker9.1 g
Protein38.7 g
Salt4.9 g

Redskaber

Bageplade
Small sauce pan

Fremgangsmåde

Lav pulled pork
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.Tilsæt hakkede tomater og Tex-Mex og træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Lav limedip
2

Halver lime.

Bland crème fraiche, limesaft, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav taqitos
3

Fordel pulled pork på tortillas, rul dem stramt sammen, og fordel på på en bageplade med bagepapir.

Pensl med et skvæt olivenolie og krydr med et nip salt.

Bag i 7-9 min, indtil sprøde og gyldne.

Server
4

Server pulled pork taquitos med limedip.