Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. En fyldig salat er en perfekt frokostret, og vi er sikker på, at du vil elske denne spændende opskrift. Vi blander perlecouscous med salat, honning- og sennepsdressing og citronsaft. Salaten toppes med serranoskinke og hakkede valnødder, og så er salaten klar til at nydes.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
40 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder: Sennep, Sulfitter, Æg)
100 g
Blandet salat
20 g
Valnødder
(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)
170 g
Perlecouscous
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 stk
Citron
100 g
Prosciutto
4 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
2 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil bløde.
Hæld overskydende vand fra.
Skyl blandet salat.
Hak valnødder groft.
Riv prosciutto groft i mindre stykker.
Halver citron.
Bland honning- og sennepsdressing, citronsaft, olivenolie, salt og peber i en stor skål.
Tilsæt perlecouscous og salat i skålen, og vend sammen.
Anret salat i dybe tallerkener.
Top med prosciutto og valnødder.