Prosciuttosalat med honning-sennepsdressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Prosciuttosalat med honning-sennepsdressing

Prosciuttosalat med honning-sennepsdressing

2 portioner | med perlecouscous

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. En fyldig salat er en perfekt frokostret, og vi er sikker på, at du vil elske denne spændende opskrift. Vi blander perlecouscous med salat, honning- og sennepsdressing og citronsaft. Salaten toppes med serranoskinke og hakkede valnødder, og så er salaten klar til at nydes.

Allergener:
Sennep
Sulfitter
Æg
Nødder
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

40 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

100 g

Blandet salat

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Citron

100 g

Prosciutto

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2965 kJ
Kalorier (kcal)709 kcal
Fedt34.7 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat70 g
Sukker8.3 g
Protein27.1 g
Salt4.9 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil bløde. 

Hæld overskydende vand fra. 

Bland dressing
2

Skyl blandet salat.

Hak valnødder groft.

Riv prosciutto groft i mindre stykker.

Halver citron.

Bland honning- og sennepsdressing, citronsaft, olivenolie, salt og peber i en stor skål. 

Tilsæt perlecouscous
3

Tilsæt perlecouscous og salat i skålen, og vend sammen.

Server
4

Anret salat i dybe tallerkener. 

Top med prosciutto og valnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image