topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Prosciutto-pitapizza

Prosciutto-pitapizza

2 portioner | med fyldig valnøddepesto

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 portioner. Disse skønne pizzaer laver du lynhurtigt som en dejlig snak, eller en let aftensmad. Vi drysser pitabrød med revet ost, og bager dem gyldne. Derefter topper vi dem med prosciutto og frisk rucola, og serverer dem med en fyldig valnøddepesto med ost og basilikum.

Tags:
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

100 g

Prosciutto

40 g

Rucola

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Basilikum

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3226 kJ
Kalorier (kcal)771 kcal
Fedt55.8 g
Mættet fedt11.6 g
Kulhydrat37 g
Sukker1.8 g
Protein29.1 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Bag pitabrød
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft. Placer pitabrød på et bagepapir på en bageplade i ovnen, drys med halvdelen af finrevet ost, og bag i 3-4 min, eller indtil gennemvarme. 

Lav pesto
2

Imens, hak valnødder og basilikum fint.

Bland valnødder, basilikum, resterende ost, olivenolie [4 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål. 

Top pita
3

Skyl rucola.

Anret pitapizza på tallerkener, og top med rucola og prosciutto.

Server
4

Dryp med pesto på pitapizza.