Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 portioner. Forkæl børnene med en skøn pastasalat med rigatoni, gulerod, bacon, majs, salatost og en fyldig karrydressing med fraiche. Den dejlige madpakke indeholder også æblebåde og agurkstave.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Curry-On
1 stk
Agurk
1 dåse
Majs
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
140 g
Bacon, tern
150 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Æble
1 stk
Gulerod, Julienne
¼ tsk
Salt til dressing
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Skyl pasta under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være lige så salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder at pasta er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.
Imens, opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden.
Dræn majs.
Skær æble i både.
Skær agurk i 1 cm stave.
Smuldr salatost.
Bland fraiche, Curry-on, salt og et nip peber i en stor skål.
Vend pasta, gulerod, bacon, majs og salatost i skålen.
Lav madpakke med pastasalat, æble og agurk.