Pandekager med sød æblekompot
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandekager med sød æblekompot

Pandekager med sød æblekompot

4 portioner | med bacon og valnødder

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Vi laver en perfekt kombination af salt og sødt i denne skønne opskrift på pandekager. Vi topper sprøde pandekager med salt bacon, en sød æblekompot med smør, og crunchy, ristede valnødder.

Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

125 g

Bacon, skiver

2 stk

Æble

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til stegning

4 spsk

Smør til sauce

4 tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

5 dl

Vand til pandekager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6376 kJ
Kalorier (kcal)1524 kcal
Fedt83 g
Mættet fedt40.7 g
Kulhydrat153 g
Sukker51.9 g
Protein37.2 g
Salt5.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag bacon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i 13-15 min, indtil gylden og sprød.

Lav pandekager
2

Pisk vand og pandekagemix sammen i en stor skål.

Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm.Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilføj mere smør til pande ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen indtil de skal serveres, 100°C/80°C varmluft.

Lav æblekompot
3

Imens, skær æble i 1 cm tern.

Hak valnødder groft.

Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme. Rist valnødderne i 2-3 min, indtil let brunede og velduftende. Overfør til en lille skål.

Smelt smør i samme gryde på middel varme. Tilsæt æble, sukker og salt. Lad simre i 3-4 min, indtil æble er let blød.

Sænk til lav varme, og hold varm indtil servering.

Server
4

Anret pandekager på tallerkener, og top med bacon og æblekompot.

Drys med valnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image