Pandekager med honning og ricotta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandekager med honning og ricotta

Pandekager med honning og ricotta

4 portioner | med appelsin og pistacienødder

Super nemme og velsmagende opskrifter inklusive opskriftskort med 4 trin, og portionsingredienser til 4 personer. Vores melblanding specielt til pandekager vil gøre disse amerikanske pandekager ekstra luftige.

Allergener:
Nødder
Hvede
Mælk
Æg
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Honning

1 stk

Lime

30 g

Pistacienødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

200 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

2 stk

Appelsin

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand til pandekager

2 spsk

Smør til stegning

2 tsk

Sukker til marinade

2 spsk

Vand til marinade

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5508 kJ
Kalorier (kcal)1316 kcal
Fedt49.7 g
Mættet fedt24.4 g
Kulhydrat178.5 g
Sukker70 g
Protein37.2 g
Salt5.5 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Lav dej
1

Bland vand og pandekagemiks i en stor skål, og pisk indtil jævnet.

Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.

Steg 8-10 pandekager, en ad gangen, i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt.

TIP: Tilsæt ekstra smør ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at dække dem til med sølvpapir, eller ved at placere dem i ovnen på 100°C/80°C varmluft indtil servering.

Forbered pistacienødder og appelsin
2

Imens, hak pistacienødder groft.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm halve skiver.

Halver lime.

Bland limesirup
3

Bland sukker, vand og et stort skvæt limesaft i en mellemstor skål.

Vend appelsin i skålen, og stil til side.

Bland ricotta og honning i en anden mellemstor skål.

Server
4

Anret pandekager på tallerkener, og top med ricotta.

Top med appelsin, dryp med limesirup, og drys med pistacienødder.