Super nemme og velsmagende opskrifter inklusive opskriftskort med 4 trin, og portionsingredienser til 4 personer. Vores melblanding specielt til pandekager vil gøre disse amerikanske pandekager ekstra luftige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Honning
1 stk
Lime
30 g
Pistacienødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
200 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
2 stk
Appelsin
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
2 tsk
Sukker til marinade
2 spsk
Vand til marinade
Bland vand og pandekagemiks i en stor skål, og pisk indtil jævnet.
Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.
Steg 8-10 pandekager, en ad gangen, i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt.
TIP: Tilsæt ekstra smør ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at dække dem til med sølvpapir, eller ved at placere dem i ovnen på 100°C/80°C varmluft indtil servering.
Imens, hak pistacienødder groft.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm halve skiver.
Halver lime.
Bland sukker, vand og et stort skvæt limesaft i en mellemstor skål.
Vend appelsin i skålen, og stil til side.
Bland ricotta og honning i en anden mellemstor skål.
Anret pandekager på tallerkener, og top med ricotta.
Top med appelsin, dryp med limesirup, og drys med pistacienødder.