Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Mmm – Muffins! Forkæl gæster eller familien med disse små, saftige mesterværker med pære og ingefær. Prikken over i'et er, at de er toppet med sprøde valnødder og en skøn sirupsglasur.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
600 g
Sukkerbrødskagemiks
(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)
50 g
Flormelis
(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
50 g
Sirup
20 g
Ingefærpasta
2 stk
Pære
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
1 spsk
Smør til glasur
Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft). Halver pære, og fjern kernehuset. Skær i 1 cm stykker.
Hak valnødder fint.
TIP: Vi anbefaler at tage kagemiksen ud af køleskabet 30 min før brug.
Bland kagemiks, pære og ingefærpasta i en stor skål.
Kom 12 papirmuffinsforme i en muffinsform, eller på en bageplade.
Fordel kagemiks i muffinsforme, og top med valnødder.
Bag muffins i midten af ovnen i 20-25 min, indtil gyldne.
TIP: Tjek om muffins er færdige ved at stikke en gaffel ned i. Muffins er færdige, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op.
Smelt smør i en lille gryde.
Bland smeltet smør, halvdelen af sirup, flormelis og et nip salt i en lille skål.
TIP: Hvis flormelis er for tyk tilsæt lidt vand.
Lad muffins køle af før de pyntes med glasur.