Ostegratineret hvidløgsfocaccia
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostegratineret hvidløgsfocaccia

Ostegratineret hvidløgsfocaccia

Delevenlig ret | med purløg

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Med dette lækre ostebrød har du det perfekte tilbehør til enhver suppe, salat, dip og stort set alt andet! Det er også oplagt til at tage med på udflugt, og vi lover dig, at dine gæster vil blive imponerede! Ellers kan du også bare forkæle dig selv med brødet hjemme, eksempelvis til en god frokost.

Allergener:
Byg
Gluten
Rug
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

285 g

Focaccia med urteolie

(Indeholder Byg, Gluten, Rug, Hvede)

2 stk

Hvidløgsfed

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til smør

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2292 kJ
Kalorier (kcal)548 kcal
Fedt24.9 g
Mættet fedt13.1 g
Kulhydrat62.5 g
Sukker2.4 g
Protein15.3 g
Salt3.2 g

Fremgangsmåde

Forbered toppings
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak purløg fint.

Smelt smør
2

Smelt smør med et nip salt og peber i en lille gryde. Tilsæt hvidløg og purløg.

Gratiner brød
3

Skær et 2 cm dybt krydsmønster på brødets overflade, men uden at skære hele vejen igennem.

Placer brødet på en bageplade med bagepapir. Top med hvidløgssmør og revet gouda.

Bag i 9-10 min, eller indtil ost er smeltet.

Server
4

Server brødet mens det er varmt.