Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Her kommer verdens måske bedste (og letteste) pesto-ostebrød! Et brød du fylder med en nærmest syndig ostepesto, bestående af pesto blandet med BÅDE gouda og finrevet ost. Brødet bages i ovnen, og ud kommer et velduftende, sprødt pestobrød, som vil få enhver italiener til at sige "mamma mia"!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
3 stk
Hvidløgsfed
250 g
Ciabatta
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)
50 g
Revet Gruyere
(Indeholder Mælk)
60 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, gouda, finrevet ost og pesto i en mellemstor skål.
Placer brød mellem skafterne af to grydeskeer på et skærebræt.
Skær tynde snit (men ikke helt igennem) med 2 cm mellemrum. Der bliver ca 10 skiver brød.
Placer brød på en bageplade med bagepapir.
Smør pesto ned i hver rille i brødet, og fordel resten oven på brødet.
Bag i 10-12 min, eller indtil osten er smeltet og gylden.
Server hvidløgsbrødet mens det er varmt.