Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvem kan sige nej til sprøde nachos med masser af ost? Imens osten smelter i ovnen, laver vi en spicy majssalsa med lime, koriander og rødløg, og en fantastisk avocadocreme med crème fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
200 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
1 stk
Avocado
1 stk
Rød chili
1 dåse
Majs
1 stk
Rødløg
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
¼ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Salt til mos
Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).
Fordel nachos på en bageplade, og drys med ost.
Bag i 4-5 min, indtil ost er smeltet.
Imens, hæld væde fra majs, og overfør til en mellemstor skål.
Skær lime i både. Hak løg og koriander fint.
Flæk chili, fjern kerner og hak fint.
Kom limesaft, chili, koriander, rødløg, salt og et nip peber i skålen med majs, og vend sammen.
TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Bland avocado, crème fraiche, limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Server nachos direkte fra bagepladen, og top med majssalsa.
Server med avocadocreme.