Mortensaften Gourmetpakke
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mortensaften Gourmetpakke

Mortensaften Gourmetpakke

Delevenlig ret | med salat, græskarsuppe og chocoladefondant

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig pakke, inklusive opskriftskort med 4 trin. Fejr Mortens Aften med den perfekte vegetariske Gourmetpakke: Aromatisk efterårssalat med hjemmepisket ostecreme, cremet græskarsuppe og til dessert en forførende lækker chokoladefondant.

Allergener:
Mælk
Nødder
Selleri
Sennep
Æg
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Appelsin

1 pose

Estragon

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

6 stk

Rødbede

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

40 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

1 stk

Græskarsuppe

(Indeholder Selleri, Mælk, Sennep Kan indeholde Mandler, Byg, Æg, Fisk, Gluten, Hasselnødder, Kamut, Khorasanhvede, Lupin, Havre, Jordnødder, Rug, Soja, Spelt, Valnødder, Hvede)

4 stk

Chokoladefondant

(Indeholder Æg, Soja, Gluten, Hvede, Mælk Kan indeholde Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til grøntsager

½ tsk

Salt til grøntsager

½ tsk

Sukker til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6312 kJ
Kalorier (kcal)1509 kcal
Fedt86.3 g
Mættet fedt36.8 g
Kulhydrat148.7 g
Sukker111.9 g
Protein34.6 g
Salt8 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag rødbede
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødbede (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.

Rist nødder og pisk ost
2

Imens, hak hasselnødder groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. 

Rist hasselnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Smuldr salatost i en dyb tallerken. Tilsæt yoghurt, sukker og et nip peber. Pisk indtil cremet, 1-2 min. 

Forbered råvarer
3

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i tynde skiver.

Hak estragon groft.

Server
4

Anret rødbede og appelsin på tallerkener.

Top med ostecreme, og drys med estragon og nødder.