Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl dig selv med en luksusfrokost, i form af en fristende bowl med middelhavsinspirerede smage. Vi bygger vores bowl med bulgur blandet med tomat, spinat, avocado og salatost, og så topper vi med cremet pestodressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
125 g
Cherrytomater
2 stk
Avocado
60 g
Spinat
100 g
Cremet pestodressing
150 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
2.5 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Bring vand [2,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur og salt [1/4 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, skyl spinat.
Skær tomat i halve.
Smuldr salatost i en lille skål.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.
Bland tomat, bulgur, spinat, olivenolie [1 spsk], salt [1/4 tsk], halvdelen af avocado og halvdelen af salatost i en stor skål.
Anret bulgursalaten i dybe tallerkener, og top med resterende avocado og ost.
Dryp med pestodressing, og krydr med et nip sort peber.