Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Aldrig har det været nemmere at lave pizza, end med vores supernemme variant af den klassiske Margherita. Vi topper ciabattabrød med en skøn tomatsauce med tomatpuré og hvidløgskrydderier, revet gouda og friske cherrytomater. Efter blot 10 min i ovnen har du den skønneste pizza, som får ekstra smag og farve af at toppes med friske basilikumblade.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Ciabatta
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)
1 dåse
Tomatpuré
100 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
125 g
Cherrytomater
1 pose
Basilikum
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 spsk
Vand* (trin 2)
1 tsk
Sukker (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Halver ciabatta på langs, og placer med bunden ned på en bageplade med bagepapir.
Bland tomatpuré, Hvide Løjer & Urter, vand [1 spsk] og sukker [1 tsk] i en lille skål. Stil til side.
Halver cherrytomater.
Fordel tomatsauce på ciabatta, og top med revet ost og cherrytomater.
Dryp med olivenolie, og krydr med salt [1/4 tsk] og et nip peber.
Bag i 8-10 min, indtil ost er smeltet og brødet begynder at blive sprødt.
Top ciabatta pizza med hele basilikumblade, og server.