Mangosmoothie bowl | Blend selv
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mangosmoothie bowl | Blend selv

Mangosmoothie bowl | Blend selv

2 portioner | med granatæble, mandler og kokos

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 portioner. Mango smoothie bowl indeholder mango, yoghurt og honning, og toppes med granatæble, mandler og kokosmel.

Allergener:
Nødder
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Mango

1 stk

Granatæble

40 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

300 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

50 g

Honning

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2924 kJ
Kalorier (kcal)699 kcal
Fedt33 g
Mættet fedt15.2 g
Kulhydrat82.6 g
Sukker80.6 g
Protein14.4 g
Salt0.2 g

Redskaber

Blender

Fremgangsmåde

Forbered frugt
1

Skræl mango [2 stk], skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store stykker.

Halver granatæble, overfør til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Hæld vand fra. 

Knus og rist mandler
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Kom mandler i en plasticpose og knus med en stegepande. 

Rist mandler i 3-4 min, indtil gyldne. 

Blend smoothie
3

Kom mango, yoghurt og honning i blenderen.

Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.

TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie tilsæt et par isterninger når du blender.

Server
4

Kom smoothie i skåle, og top med granatæble, mandler og kokosmel.