Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Sprøde og fantastisk velsmagende sød kartoffel-fritter kan nemt og hurtigt laves derhjemme. Bland blot fritterne med rasp, olivenolie og Panamad og bag dem gyldne i ovnen. Server med aioli blandet med lime og koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
4 g
Panamad
25 g
Rasp
(Indeholder Gluten, Hvede)
450 g
Sød kartoffel
80 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
2 spsk
Olie til kartofler
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i tynde fritter.
Bland søde kartofler, olivenolie, rasp, Panamad, salt og ent nip peber i en stor skål.
Fordel fritter på en bageplade med bagepapir, og bag i 20-30 min, indtil bløde.
Imens, hak koriander groft.
Halver lime.
Bland aioli, koriander, limesaft, salt og et nip peber i en lille skål.
Overfør fritter til en stor skål.
Server med lime-korianderaioli.