Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Chokolade, kokos og valnødder. Vi forstår at du ser frem til at sætte tænderne i et stykke af den kombination. Vi blander kagemiksen med hakkede valnødder, og topper den med en cremet glasur lavet af kokosmælk og chokoladeknapper. Vi topper med kokosmel, og så er den smukke, og yderst velsmagende kage klar til at nydes.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
600 g
Chokoladekagemiks
(Indeholder Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde Sennep, Soja)
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
250 ml
Kokosmælk
80 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
1 spsk
Smør til glace
Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Hak valnødder.
Bland kagemiks og valnødder i en skål.
TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages.
Hæld kagemiks i en rund springform (diameter 20-22 cm) med bagepapir, og spred jævnt ud med en palet.
Bag kage i 30-35 min.
TIP: Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen.
Imens, opvarm kokosmælk i en lille gryde på middel varme i 2-3 min, indtil det damper. Rør i gryden et par gange undervejs.
Kom chokoladeknapper i en skål der tåler varme, og hæld den varme kokosmælk over. Lad stå i 1 min, tilsæt smør og pisk forsigtigt, indtil glace er glat.
Afkøl glace dækket til i køleskabet, indtil kagen er klar.
Lad kagen køle af inden servering.
Fordel glace på kagen, og drys med kokosmel.