topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Klassisk hvidløgsbrød

Klassisk hvidløgsbrød

2 portioner | med ost og persille

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Klassiske hvidløgsbrød passer til næsten alt, og du laver dem selv på næsten ingen tid. Vi topper vores brød med hvidløgssmør med persille og ost, og så er de klar til at nydes efter 6-8 min i ovnen.

Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 pose

Kruspersille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til smør

¼ tsk

Salt til smør

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2120 kJ
Kalorier (kcal)507 kcal
Fedt21.2 g
Mættet fedt12.3 g
Kulhydrat64.2 g
Sukker5.9 g
Protein15.8 g
Salt3.8 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

 

Tænd ovnen til 220°C/200°C varmluft.

 

 

 

 

 

Pres eller hak hvidløg fint.

 

 

 

 

 

Hak persille fint.

 

Lav hvidløgsmør
2

Bland hvidløg, persille, smør og et nip salt og peber.

Bag hvidløgsbrød
3

 

Del brød på langs.

 

 

 

 

 

Smør brød med hvidløgssmør, og drys med finrevet ost.

 

 

 

 

 

Bag på en bageplade med bagepapir i 6-8 min, indtil sprødt.

 

Server
4

Skær brød i stykker, og server.