Skip to main content
Julede honning- og baconrosenkål
Julede honning- og baconrosenkål

Julede honning- og baconrosenkål

Delevenlig ret | med hasselnødder

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Disse gyldne rosenkål vendt med honning og sprød bacon er geniale som tilbehør, men også som en ret i sig selv, til dage hvor det skal gå lidt tjept. Hasselnøddetoppingen er prikken over i'et og garanterer, at disse rosenkål vil blive et hit for både store og små!

Allergener:
Nøtter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rosenkål

140 g

Bacon, tern

25 g

Honning

160 g

Hasselnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til grøntsager

Næringsindhold

Energi (kJ)3699 kJ
Kalorier (kcal)884 kcal
Fedt73.5 g
Mættet fedt11.1 g
Kulhydrat21.5 g
Sukker19.6 g
Protein28.6 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Forbered rosenkål
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Fjern de yderste blade fra rosenkål, og del i to.

Bland rosenkål, en smule olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Bag rosenkål
2

Fordel på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil gyldne.

Steg bacon
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Hak hasselnødder groft, og rist på stegepanden indtil gyldne. Overfør til en skål.

Steg bacon på samme stegepande på middelhøj varme i 4-5 min, eller indtil gylden.

Tilsæt rosenkål, honning og vand, og vend sammen.

Server
4

Anret i en stor skål, og top med ristede hasselnødder.