
Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Disse gyldne rosenkål vendt med honning og sprød bacon er geniale som tilbehør, men også som en ret i sig selv, til dage hvor det skal gå lidt tjept. Hasselnøddetoppingen er prikken over i'et og garanterer, at disse rosenkål vil blive et hit for både store og små!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Rosenkål
140 g
Bacon, tern
25 g
Honning
160 g
Hasselnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
1 spsk
Vand til dressing
¼ tsk
Salt til grøntsager
½ spsk
Olie til grøntsager

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Fjern de yderste blade fra rosenkål, og del i to.
Bland rosenkål, en smule olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Fordel på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil gyldne.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Hak hasselnødder groft, og rist på stegepanden indtil gyldne. Overfør til en skål.
Steg bacon på samme stegepande på middelhøj varme i 4-5 min, eller indtil gylden.
Tilsæt rosenkål, honning og vand, og vend sammen.

Anret i en stor skål, og top med ristede hasselnødder.