Skip to main content
Julede honning- og baconrosenkål

Julede honning- og baconrosenkål

Delevenlig ret | med hasselnødder

Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Disse gyldne rosenkål vendt med honning og sprød bacon er geniale som tilbehør, men også som en ret i sig selv, til dage hvor det skal gå lidt tjept. Hasselnøddetoppingen er prikken over i'et og garanterer, at disse rosenkål vil blive et hit for både store og små!

Allergener:
Nøtter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rosenkål

140 g

Bacon, tern

25 g

Honning

160 g

Hasselnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Vand til dressing

Næringsindhold

Energi (kJ)3831 kJ
Kalorier (kcal)916 kcal
Fedt77 g
Mættet fedt11.6 g
Kulhydrat21.5 g
Sukker19.6 g
Kostfibre12.7 g
Protein28.6 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Forbered rosenkål
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Fjern de yderste blade fra rosenkål, og del i to.

Bland rosenkål, en smule olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Bag rosenkål
2

Fordel på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil gyldne.

Steg bacon
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Hak hasselnødder groft, og rist på stegepanden indtil gyldne. Overfør til en skål.

Steg bacon på samme stegepande på middelhøj varme i 4-5 min, eller indtil gylden.

Tilsæt rosenkål, honning og vand, og vend sammen.

Server
4

Anret i en stor skål, og top med ristede hasselnødder.