Skip to main content
Julede crostini
Julede crostini

Julede crostini

Delevenlig ret | med gedeost og prosciutto

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort. Til jul og festlige dage er disse prosciutto- og gedeostcrostini med små rosmarinjuletræer en fantastisk hapser. Og så er de lynhurtige at lave, hvilket betyder, at du har mere tid med dine gæster, og skal bruge mindre tid i køkkenet.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

100 g

Gedeost

(Indeholder: Mælk Kan indeholde spor af: Mælk)

50 g

Prosciutto

40 g

Tranebær

(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Sesam)

1 stk

Rosmarin

Næringsindhold

Energi (kJ)2484 kJ
Kalorier (kcal)594 kcal
Fedt18.1 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat83.8 g
Sukker19 g
Protein23.5 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Lav crostini
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær baguette i 1,5 cm tykke skiver. 

Placer brød på en bageplade med bagepapir, dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt.

Bag i ovnens midterste rille i 6-8 min, eller indtil sprøde og ristede.

Forbered rosmarin
2

Klip små stykker af rosmarinstilken, så de ligner juletræer.

Tilsæt gedeost
3

Smør gedeost på hver crostini.

Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip peber.

Server
4

Top crostini med prosciutto, tranebær og små rosmarinjuletræer.