
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort. Til jul og festlige dage er disse prosciutto- og gedeostcrostini med små rosmarinjuletræer en fantastisk hapser. Og så er de lynhurtige at lave, hvilket betyder, at du har mere tid med dine gæster, og skal bruge mindre tid i køkkenet.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
100 g
Gedeost
(Indeholder: Mælk Kan indeholde spor af: Mælk)
50 g
Prosciutto
40 g
Tranebær
(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Sesam)
1 stk
Rosmarin

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær baguette i 1,5 cm tykke skiver.
Placer brød på en bageplade med bagepapir, dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt.
Bag i ovnens midterste rille i 6-8 min, eller indtil sprøde og ristede.

Klip små stykker af rosmarinstilken, så de ligner juletræer.

Smør gedeost på hver crostini.
Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip peber.

Top crostini med prosciutto, tranebær og små rosmarinjuletræer.