Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. En katsu sando er en japansk sandwich, sammensat af saftigt kød, blødt brød og en asiatisk sauce. Vores variant indeholder bløde briocheboller, paneret svinekød, og spidskål blandet med asiatisk mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
150 g
Spidskål, skåret
300 g
Svineschnitzel
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1
Æg til panering
½ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland panko og Ginger Ninja krydderi i en tredje dyb tallerken.
Vend kød i mel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kød i 3-4 min, indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: 1) Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 2) Tilsæt mere olivenolie, hvis kød sidder fast i panden. 3) Steg i omgange ved behov.
Imens, bland asiatisk mayo, salt og et nip peber i en stor skål.
Vend kål i skålen.
Fyld boller med kød og salat.
Pak ind i papir og halver når de skal spises.