Japansk-inspireret morgenmadsbolle og grøn smoothie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk-inspireret morgenmadsbolle og grøn smoothie

Japansk-inspireret morgenmadsbolle og grøn smoothie

2 portioner | morgenmad til to dage (OBS! Æg medfølger ikke)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 2x2 personer. Bacon, spejlæg og koriander. Lyder det som en spændende kombination? Vi smører briocheboller med mornaysauce, luner dem i ovnen, og fylder dem med teriyaki glaseret bacon, spejlæg med sesamfrø og frisk koriander. Drøm dig væk til varmere lande med denne velsmagende smoothie, som garanteret vil give dig en fantastisk start på dagen. Vi fylder vores green smoothie med avocado, agurk, mynte, ananas, honning, lime og yoghurt. Der er nok til 2 store glas, og så er det op til dig hvis du vil dele, eller hvis du snupper begge selv.

Tags:
Æg medfølger ikke
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

1 pose

Koriander

125 g

Bacon, skiver

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

25 g

Honning

1 stk

Lime

1 stk

Avocado

1 stk

Agurk

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 dåse

Ananasskiver

1 pose

Mynte

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4204 kJ
Kalorier (kcal)1005 kcal
Fedt54.9 g
Mættet fedt22.8 g
Kulhydrat88.6 g
Sukker39.9 g
Protein33.1 g
Salt6.1 g

Redskaber

Bageplade
Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Ovnsteg bacon
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og pensl med teriyakisauce.

Ovnsteg i 13-15 min, indtil de er gyldne og sprøde.

Varm boller
2

Del boller på midten, og placer på en bageplade med bagepapir

Smør med mornaysauce, og bag i 3-4 min.

Hak koriander fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Spejl æg i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.

Drys med sesamfrø.

Server
3

Fyld boller med bacon, æg og koriander.

Klargør frugt og grønt
4

Halver avocado, fjern sten, og gtrav indmad ud med en ske.

Hak agurk groft.

Skær toppen og bunden af ​​limen, og skræl resterende lime.

Pluk mynteblade.

Lav smoothie
5

Kom avocado, agurk, mynte, ananas (inklusive ananasjuice), honning, lime og yoghurt i blenderen.

Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.

TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.

Server
6

Hæld smoothie op i glas.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image