Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bacon, spejlæg og koriander. Lyder det som en spændende kombination? Vi smører briocheboller med mornaysauce, luner dem i ovnen, og fylder dem med teriyaki glaseret bacon, spejlæg med sesamfrø og frisk koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
125 g
Bacon, skiver
100 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
1 pose
Koriander
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
2 stk
Æg (trin 3)
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og pensl med teriyakisauce.
Ovnsteg i 13-15 min, indtil de er gyldne og sprøde.
Del boller på midten, og placer på en bageplade med bagepapir
Smør med mornaysauce, og bag i 3-4 min.
Hak koriander fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Spejl æg i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.
Drys med sesamfrø.
TIP: Hvis du ikke har æg, så lav bare morgenmadsbollen uden æg.
Fyld boller med bacon, æg og koriander.