Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Forkæl familien med de smukkeste pandekager med en hvirvel af hindbærsyltetøj. Vi serverer vores gyldne pandekager med ricotta blandet med hindbærsyltetøj, og friske granatæblekerner vendt med citronsaft.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
100 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
1 stk
Granatæble
200 g
Hindbærsyltetøj
1 stk
Citron
5 dl
Vand (trin 1)
2 spsk
Smør (trin 1)
Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.
Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.
Hæld dej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm.
Klip et lille hul i et hjørne af posen med syltetøj.
Lav en hindbærhvirvel på hver pandekage.
Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Tilføj mere smør til pande ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen indtil de skal serveres, 100°C/80°C varmluft.
Imens, rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kerner med fingrene. Lad kerner falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kerner under koldt vand i en si.
Halver citron, og bland granatæblekerner med citronsaft.
TIP: Ved at fjerne kernerne i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Bland ricotta og resterende hindbærsyltetøj i en lille skål.
Anret pandekager på tallerkener, top med ricotta, drys med granatæble.