topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hindbær-'swirl' pandekager

Hindbær-'swirl' pandekager

4 portioner | med granatæble og ricotta

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Forkæl familien med de smukkeste pandekager med en hvirvel af ​​hindbærsyltetøj. Vi serverer vores gyldne pandekager med ricotta blandet med hindbærsyltetøj, og friske granatæblekerner vendt med citronsaft.

Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

1 stk

Granatæble

200 g

Hindbærsyltetøj

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand (trin 1)

2 spsk

Smør (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5478 kJ
Kalorier (kcal)1309 kcal
Fedt36.1 g
Mættet fedt19.3 g
Kulhydrat203 g
Sukker101.7 g
Protein30.2 g
Salt4.5 g

Redskaber

Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Lav pandekager
1

Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.

Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.

Hæld dej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm.

Klip et lille hul i et hjørne af posen med syltetøj.

Lav en hindbærhvirvel på hver pandekage.

Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilføj mere smør til pande ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen indtil de skal serveres, 100°C/80°C varmluft. 

Forbered granatæble
2

Imens, rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kerner med fingrene. Lad kerner falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kerner under koldt vand i en si. 

Halver citron, og bland granatæblekerner med citronsaft. 

TIP: Ved at fjerne kernerne i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af. 

Forbered ricotta
3

Bland ricotta og resterende hindbærsyltetøj i en lille skål.

Server
4

Anret pandekager på tallerkener, top med ricotta, drys med granatæble.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image