
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Forkæl familien med de smukkeste pandekager med en hvirvel af hindbærsyltetøj. Vi serverer vores gyldne pandekager med ricotta blandet med hindbærsyltetøj, og friske granatæblekerner vendt med citronsaft.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder: Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nøtter, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
100 g
Ricotta
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Granatæble
200 g
Hindbærsyltetøj
1 stk
Citrusfrugt
5 dl
Vand (trin 1)
2 spsk
Smør (trin 1)

Pisk vand [5 dl] og pandekagemiks sammen i en stor skål.
Smelt smør [2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Hæld dej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm.
Klip et lille hul i et hjørne af posen med syltetøj [1 pose].
Lav en hindbærhvirvel på hver pandekage.
Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Tilføj mere smør til pande ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen indtil de skal serveres, 100°C/80°C varmluft.

Imens, rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.
Halver citron, og bland granatæblefrø med citronsaft [1 spsk].
TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Bland ricotta og resterende hindbærsyltetøj i en lille skål.

Anret pandekager på tallerkener, top med ricotta, drys med granatæblefrø.