Skip to main content
Hindbær-'swirl' pandekager

Hindbær-'swirl' pandekager

4 portioner | med granatæble og ricotta

3.3
(5)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Forkæl familien med de smukkeste pandekager med en hvirvel af ​​hindbærsyltetøj. Vi serverer vores gyldne pandekager med ricotta blandet med hindbærsyltetøj, og friske granatæblekerner vendt med citronsaft.

Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder: Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nøtter, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

100 g

Ricotta

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Granatæble

200 g

Hindbærsyltetøj

1 stk

Citrusfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand (trin 1)

2 spsk

Smør (trin 1)

Næringsindhold

Energi (kJ)5478 kJ
Kalorier (kcal)1309 kcal
Fedt36.1 g
Mættet fedt19.3 g
Kulhydrat203 g
Sukker101.7 g
Kostfibre7.2 g
Protein30.2 g
Salt4.5 g

Redskaber

Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Lav pandekager
1

Pisk vand [5 dl] og pandekagemiks sammen i en stor skål.

Smelt smør [2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Hæld dej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm.

Klip et lille hul i et hjørne af posen med syltetøj [1 pose].

Lav en hindbærhvirvel på hver pandekage.

Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilføj mere smør til pande ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen indtil de skal serveres, 100°C/80°C varmluft. 

Forbered granatæble
2

Imens, rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si. 

Halver citron, og bland granatæblefrø med citronsaft [1 spsk]. 

TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Forbered ricotta
3

Bland ricotta og resterende hindbærsyltetøj i en lille skål.

Server
4

Anret pandekager på tallerkener, top med ricotta, drys med granatæblefrø.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image