Gulerodssuppe og Focaccia
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gulerodssuppe og Focaccia

Gulerodssuppe og Focaccia

1000 ml | 2-3 portioner | Opvarm på komfur eller i mikroovn

Bemærk, at billedet af produktet kun er et serveringsforslag - eventuelle yderligere ingredienser, der er afbilledet med produktet, og som ikke er anført nedenfor, er ikke inkluderet i det produkt, du køber.

Tilberedning:

Mikrobølgeovn:

  1. Hæld emballagens indhold i en skål.
  2. Placer skålen i mikrobølgeovnen og opvarm i ca 1 min. på 700-900 W.
  3. Rør lidt i det, opvarm derefter i yderligere 1 min. eller indtil den er meget varm

Gryde:

  1. Hæld emballagens indhold i en gryde.
  2. Opvarm ved middelhøj temperatur i 5-6 min. under hyppig omrøring

Ovn:

  1. Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
  2. Placer brød direkte på risten i ovnen, og bag i 7-8 min.
Allergener:
Selleri
Byg
Gluten
Rug
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerodssuppe

(Indeholder Selleri Kan indeholde Spelt, Sulfitter, Nødder, Valnødder, Havre, Æg, Rug, Soja, Hvede, Byg, Mælk, Gluten, Lupin, Mandler, Hasselnødder, Sennep, Fisk, Jordnødder)

285 g

Focaccia med urteolie

(Indeholder Byg, Gluten, Rug, Hvede)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1462 kJ
Kalorier (kcal)349 kcal
Fedt5.7 g
Mættet fedt0.3 g
Kulhydrat61.7 g
Sukker2.1 g
Protein9.6 g
Salt1.7 g

Fremgangsmåde