Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Gulerodskage er en klassisk kage som de fleste elsker. Vi har lavet en spændende opskrift på pandekager, inspirerede af den skønne kage. Vi laver pandekager med gulerod i dejen, og topper dem med en frosting med flormelis, flødeost og lime, og revne gulerødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
150 g
Flødeost
(Indeholder Mælk)
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
50 g
Flormelis
(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
1 stk
Gulerod
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
Riv gulerod (uskrællet) groft, kom halvdelen i en stor skål, og stil til side.
Pisk vand, pandekagemiks og resterende gulerod i i en stor skål, indtil glat.
Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.Gentag med resterende dej.
TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen 100°C/80°C (varmluft) indtil servering.
Opvarm en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Rist valnødder i 3-4 min, indtil gyldne, og hak groft.
Halver lime.
Bland flødeost, limejuice og flormelis i en mellemstor skål.
Anret pandekager på tallerkener.
Top med frosting og revet gulerod.Drys med valnødder.