Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Inviter til en skræmmende snack med denne cremede guacamole, hvor de hjemmelavede tortillachips stikker op som gravstene på en kirkegård. Rart ser det ikke ud, men guacamolen er krydret med koriander og lime, og smager helt fantastisk med de sprøde chips.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
3 stk
Avocado
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Panamad
2 stk
Tomat
1 pose
Koriander
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Lime
2 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
¼ tsk
Salt til brød
Forvarm ovnen til 220 °C/200 °C (varmluft).
Bland olivenolie, Panamad, salt og et nip peber i en lille skål.
Halver tortillabrød, og skær i 2 cm brede stykker. Fordel i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, og dryp med krydderolien.
Bag i 4-6 min, eller indtil gyldne og sprøde.
TIP: Hold øje med chipsene, så de ikke brænder på.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Halver lime.
Hak tomat groft.
Blend avocado, hvidløg, et skvæt limesaft, salt og et nip peber.
Hak koriander groft.
Bland guacamole, koriander og halvdelen af hakket tomat i en skål.
TIP: Hvis du ikke har en blender, kan du bruge en gaffel til at mose avocado groft.
Kom guacamole i en skål, top med resterende hakket tomat, og anret tortillachips så de ligner gravstene på en kirkegård.
Server med resterende tortillachips.