topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Guacamole-kirkegård

Guacamole-kirkegård

Delevenlig ret | med hjemmelavede tortillachips

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Inviter til en skræmmende snack med denne cremede guacamole, hvor de hjemmelavede tortillachips stikker op som gravstene på en kirkegård. Rart ser det ikke ud, men guacamolen er krydret med koriander og lime, og smager helt fantastisk med de sprøde chips.

Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

3 stk

Avocado

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Panamad

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til brød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3067 kJ
Kalorier (kcal)733 kcal
Fedt48.3 g
Mættet fedt10.4 g
Kulhydrat48.6 g
Sukker12.7 g
Protein10.4 g
Salt2.9 g

Redskaber

Bageplade
Blender

Fremgangsmåde

Lav tortillachips
1

Forvarm ovnen til 220 °C/200 °C (varmluft).

Bland olivenolie, Panamad, salt og et nip peber i en lille skål.

Halver tortillabrød, og skær i 2 cm brede stykker. Fordel i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, og dryp med krydderolien.

Bag i 4-6 min, eller indtil gyldne og sprøde.

TIP: Hold øje med chipsene, så de ikke brænder på. 

Forbered råvarer
2

Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Halver lime.

Hak tomat groft.

Lav guacamole
3

Blend avocado, hvidløg, et skvæt limesaft, salt og et nip peber.

Hak koriander groft.

Bland guacamole, koriander og halvdelen af hakket tomat i en skål.

TIP: Hvis du ikke har en blender, kan du bruge en gaffel til at mose avocado groft.

Server
4

Kom guacamole i en skål, top med resterende hakket tomat, og anret tortillachips så de ligner gravstene på en kirkegård.

Server med resterende tortillachips.