Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I aften laver vi en vidunderlig salat fyld med sødt og salt i en perfekt kombination. Vi ovnbager pastinak og rødbede, blander dem med frisk grønkål, og vender dem med honning-sennepsdressing og appelsinjuice. Vi topper med dejlig salatost, og sprøde ristede mandler.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Grønkål, skåret
40 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
2 stk
Rødbede
1 stk
Pastinak
40 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
150 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Appelsin
½ tsk
Salt til grøntsager
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær pastinak (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, indtil møre.
Imens, hak mandler groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist mandler i 3-4 min, indtil gyldne.
Smuldr salatost.
Halver appelsin.
Bland honning-sennepsdressing og appelsinsaft i en lille skål.
Vend grønkål med de ovnbagte rodfrugter på bagepladen.
Overfør rodfrugter og grønkål til et serveringsfad, og dryp med dressing.
Top med salatost og mandler.