Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 2x3 trin og ingredienser til 2 portioner. Wraps er et godt bud på en luksus frokost, eller måske til en skøn picnic. Vi luner tortillabrød, og fylder dem med frisk avocado, knasende valnødder, og en skøn salat med kål, kapers, agurk og cremet pestodressing. Den kendte klassiker Chèvre Chaud fra Frankrig - salat med gratineret gedeost, har du måske spist på restaurant. I dag tryller du den selv frem, og kan se frem til at lave denne fantastiske frokost på blot 15 min. Vores salat indeholder salat, æble og balsamico, og vi topper vores baguette med gedeost og honning-valnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
2 stk
Avocado
1 stk
Agurk
150 g
Spidskål, skåret
80 g
Valnødder
(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)
30 g
Kapers
100 g
Cremet pestodressing
100 g
Gedeost
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Baguette
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
100 g
Blandet salat
12 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
25 g
Honning
1 stk
Æble
¼ tsk
Salt til dressing
2 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Sukker til dressing
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm tern.
Hak agurk fint.
Hak en pose valnødder groft.
Bland pestodressing, kål, kapers, agurk, salt og et nip peber i en stor skål.
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Fordel salat, avocado og valnødder i midten af hver tortilla.
Krydr med et nip salt og peber, og rul sammen til wraps.
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Halver brød på langs, og derefter på bredden, så du har 4 stykker.
Kom brød på en bageplade med med bagepapir, dryp med olivenolie og smør med gedeost.
Krydr med et nip peber, og bag i 8-10 min, indtil gyldne.
Bland balsamico, olivenolie og sukker i en stor skål.
Skyl salat.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Vend salat og æble i skålen med dressing.
Hak valnødder groft, og vend dem med honning i en lille skål.
Anret salat i dybe tallerkener.
Top med gratineret gedeost, og drys med honning- valnødder.