Green Goddess-wrap og chèvre chaud-salat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Green Goddess-wrap og chèvre chaud-salat

Green Goddess-wrap og chèvre chaud-salat

2 portioner | frokost til to dage

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 2x3 trin og ingredienser til 2 portioner. Wraps er et godt bud på en luksus frokost, eller måske til en skøn picnic. Vi luner tortillabrød, og fylder dem med frisk avocado, knasende valnødder, og en skøn salat med kål, kapers, agurk og cremet pestodressing. Den kendte klassiker Chèvre Chaud fra Frankrig - salat med gratineret gedeost, har du måske spist på restaurant. I dag tryller du den selv frem, og kan se frem til at lave denne fantastiske frokost på blot 15 min. Vores salat indeholder salat, æble og balsamico, og vi topper vores baguette med gedeost og honning-valnødder.

Allergener:
Gluten
Hvede
Nødder
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Avocado

1 stk

Agurk

150 g

Spidskål, skåret

80 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

30 g

Kapers

100 g

Cremet pestodressing

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

100 g

Blandet salat

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

25 g

Honning

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dressing

2 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Sukker til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6304 kJ
Kalorier (kcal)1507 kcal
Fedt103.2 g
Mættet fedt21 g
Kulhydrat100.3 g
Sukker30.1 g
Protein31.2 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm tern.

Hak agurk fint.

Hak en pose valnødder groft. 

Bland pestodressing, kål, kapers, agurk, salt og et nip peber i en stor skål.

Varm tortillabrød
2

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Server
3

Fordel salat, avocado og valnødder i midten af ​​hver tortilla.

Krydr med et nip salt og peber, og rul sammen til wraps.

Forbered brød
4

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Halver brød på langs, og derefter på bredden, så du har 4 stykker.

Kom brød på en bageplade med med bagepapir, dryp med olivenolie og smør med gedeost.

Krydr med et nip peber, og bag i 8-10 min, indtil gyldne.

Lav salat
5

Bland balsamico, olivenolie og sukker i en stor skål.

Skyl salat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Vend salat og æble i skålen med dressing.

Hak valnødder groft, og vend dem med honning i en lille skål.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener. 

Top med gratineret gedeost, og drys med honning- valnødder.