Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Her har vi sørget for en luksusfrokostsalat, som sagtens kan forberedes dagen før. Vi steger bacon med honning og blander derefter med salat, avocado, smuldret gedeost og sprøde, hjemmelavede croutoner.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Honning
1 stk
Baguette
1 stk
Avocado
100 g
Blandet salat
24 ml
Hvidvinseddike
100 g
Gedeost
140 g
Bacon, tern
1 spsk
Olie til brød
¼ tsk
Salt til brød
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Riv baguette i 2 cm croutoner, og fordel på en bageplade med bagepapir.
Tilsæt olivenolie og salt, og vend sammen.
Bag i 8-10 min, indtil gyldne og sprøde.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden.
Tilsæt derefter honning, og vend sammen.
Bland hvidvinseddike og bacon (inklusive baconfedt fra panden) i en stor skål. Stil til side for at køle af.
TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.
Imens, skyl salat.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.
Kom salat og avocado i skålen med bacon, og vend sammen.
Anret i dybe tallerkener, smuldr gedeost over, og top med croutoner.
TIP: Hvis du først skal servere din salat senere, anbefaler vi at du venter med at tilsætte croutoner indtil servering.