Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Gedeostbruschetta er en perfekt lille snack og kan også serveres som tilbehør til andre retter. Vi skærer ciabatta i trekanter, smører med gedeost og bager dem gyldne. Derefter topper vi med honning, karamelliseret løg og hakkede valnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Honning
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
250 g
Ciabatta
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
100 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Rødløg
½ spsk
Olie til stegning
2 spsk
Vand til karamelliserede løg
½ tsk
Sukker til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til karamelliserede løg
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Skær ciabatta i trekanter.
Hak valnødder groft.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg i 5-6 min, indtil bløde.
Tilsæt balsamico, vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, indtil karamelliseret.
Imens, placer ciabatta på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie.
Smør gedeost på ciabatta, krydr med et nip peber, og bag i 8-10 min, indtil gyldne.
Dryp honning på bruchetta, og top med karamelliseret løg og valnødder.