topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gedeostbruschetta

Gedeostbruschetta

2 portioner | med karamelliseret løg og valnødder

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Gedeost bruschetta er en perfekt lille snack, og kan også serveres som tilbehør til andre retter. Vi skærer ciabatta i trekanter, smører dem med smøreost, og bager dem gyldne. Derefter topper vi dem honning, karamelliseret løg og hakkede valnødder.

Allergener:
Hvede
Byg
Gluten
Nødder
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ciabatta

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)

1 stk

Rødløg

25 g

Honning

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2642 kJ
Kalorier (kcal)632 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat76.9 g
Sukker15.9 g
Protein20.6 g
Salt2.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Skær ciabatta i trekanter.

Hak valnødder groft.

 

Karamelliser løg
2

Skær løg i tynde, halve skiver. 

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg løg i 5-6 min, indtil bløde. 

Tilsæt balsamico, vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, indtil karamelliseret. 

Bag bruschetta
3

Imens, placer ciabatta på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie.

Smør gedeost på ciabatta, krydr med et nip peber, og bag i 8-10 min, indtil gylden.

Server
4

Dryp med honning på bruchetta, og top med karamelliseret løg og valnødder.