Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Gedeost bruschetta er en perfekt lille snack, og kan også serveres som tilbehør til andre retter. Vi skærer ciabatta i trekanter, smører dem med smøreost, og bager dem gyldne. Derefter topper vi dem honning, karamelliseret løg og hakkede valnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Ciabatta
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)
1 stk
Rødløg
25 g
Honning
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
100 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
2 spsk
Vand* (trin 2)
½ tsk
Sukker (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Skær ciabatta i trekanter.
Hak valnødder groft.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg i 5-6 min, indtil bløde.
Tilsæt balsamico, vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, indtil karamelliseret.
Imens, placer ciabatta på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie.
Smør gedeost på ciabatta, krydr med et nip peber, og bag i 8-10 min, indtil gylden.
Dryp med honning på bruchetta, og top med karamelliseret løg og valnødder.