Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Pastasalat er en klassisk frokostret og smager lige godt varm og kold. Vores version indeholder frisk tortelloni med cremet pestodressing, der sammen med ristede mandler er topping på den friske, grønne salat med tomat og avocado.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
60 g
Blandet salat
125 g
Cherrytomater
100 g
Cremet pestodressing
40 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
1 stk
Avocado
1 stk
Citron
½ spsk
Olie til salat
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.
Halver citron.
Hæld vand fra pasta, og kom pasta tilbage i gryden.
Tilsæt et stort skvæt citronsaft og pestodressing. Vend sammen.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne. Hak groft.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.
Halver tomater.
Skyl salat.
Bland salat, tomat, avocado og olivenolie i en stor skål.
Anret salat i to skåle, top med tortelloni og et drys mandler.