Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl medspisende med disse velsmagende hjemmelavede fritter, som vi blander med persillesmør, og derefter topper med trøffelolie og revet ost. Fritterne serveres med mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
8 ml
Trøffelolie
4 stk
Hvidløgsfed
80 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
500 g
Kartofler
1 pose
Kruspersille
1 spsk
Smør til smør
¼ tsk
Salt til smør
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.
Skræl hvidløgsfed.
Fordel fritter på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Placer hvidløgsfed i et hjørne, og dryp med olivenolie. Bag kartofler i 25-35 min, indtil bløde, og hvidløg i 10 min, indtil bløde.
Imens, hak persille fint.
Bland smør, persille, bagt hvidløg og salt i en lille skål.
Vend fritter med persillesmør.
Anret fritter på tallerkener, og top med trøffelolie og ost.
Server med mayonnaise.