Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Nyd tid med familien i weekenden over en hjemmelavet brunch. Vi laver sprøde toast, som vi topper med laks og avocadomos med citron, og pandekager, som vi topper med karamelliseret ananas, ristet kokos og frisk mynte. Vi forkæler også familien med syrlig yoghurt toppet med honning og frisk æble.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Avocado
1 stk
Citron
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder Fisk)
300 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
50 g
Honning
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
2 stk
Æble
1 dåse
Ananasskiver
1 stk
Lime
1 pose
Mynte
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
5 dl
Vand (trin 1)
2 spsk
Smør (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.
Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen indtil servering.
Imens, opvarm en anden stegepande på middelhøj varme, og rist kokos 2-3 min, indtil let brunet. Overfør til en lille skål.
Dræn ananasskiver, og hak fint.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Steg ananas under omrøring i 4-6 min, indtil let brunet. Tilsæt smør og sukker og steg indtil karamelliseret, 2-4 min. Overfør til en skål, og lad køle af i minimum 5 min.
Hak mynte fint.
Skær lime i både.
Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og krydr med et nip salt, og bag i 6-8 min, indtil sprøde.
Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Halver citron.
Mos avocado, citronsaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Riv laks i mindre stykker.
Fordel laks på brød og top med avocadomos.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.
Skær æble i 1 cm tern.
Fordel yoghurt i glas, og top med honning og æbler.
Anret laksetoast, yoghurt og pandekager toppet med karamelliseret ananas, ristet kokos og mynte, med limebåde ved siden af.