Frisk familie weekendbrunch
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Frisk familie weekendbrunch

Frisk familie weekendbrunch

4 portioner | med pandekager med karamelliseret ananas

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Nyd tid med familien i weekenden over en hjemmelavet brunch. Vi laver sprøde toast, som vi topper med laks og avocadomos med citron, og pandekager, som vi topper med karamelliseret ananas, ristet kokos og frisk mynte. Vi forkæler også familien med syrlig yoghurt toppet med honning og frisk æble.

Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
40 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Avocado

1 stk

Citron

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

300 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

50 g

Honning

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

2 stk

Æble

1 dåse

Ananasskiver

1 stk

Lime

1 pose

Mynte

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand (trin 1)

2 spsk

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7765 kJ
Kalorier (kcal)1856 kcal
Fedt78.1 g
Mættet fedt35.9 g
Kulhydrat223 g
Sukker85.8 g
Protein51.7 g
Salt6.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav pandekager
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Pisk vand [5 dl] og pandekagemiks sammen i en stor skål.

Smelt smør [2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen indtil servering. 

Karamelliser ananas
2

Imens, opvarm en anden stegepande på middelhøj varme, og rist kokos 2-3 min, indtil let brunet. Overfør til en lille skål.

Dræn ananasskiver, og hak fint.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg ananas under omrøring i 4-6 min, indtil let brunet. Tilsæt smør og sukker og steg indtil karamelliseret, 2-4 min.

Overfør til en skål, og lad køle af i minimum 5 min.

Hak mynte fint.

Lav avocadotoast
3

Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og krydr med et nip salt, og bag i 6-8 min, indtil sprøde.

Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Halver citron.

Mos avocado, citronsaft [1 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Riv laks i mindre stykker. 

Fordel laks på brød og top med avocadomos.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.

Server
4

Skær æble i 1 cm tern.

Fordel yoghurt i glas, og top med honning og æbler. 

Anret laksetoast, yoghurt, og pandekager toppet med karamelliseret ananas, ristet kokos og mynte.