Fransk Chèvre Chaud Salat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fransk Chèvre Chaud Salat

Fransk Chèvre Chaud Salat

2 portioner | med gedeost baguette

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Den kendte klassiker Chèvre Chaud fra Frankrig - salat med gratineret gedeost, har du måske spist på restaurant. I dag tryller du den selv frem, og kan se frem til at lave denne fantastiske frokost på blot 15 min. Vores salat indeholder salat, æble og balsamico, og vi topper vores baguette med gedeost og honning-valnødder.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Nødder
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

100 g

Blandet salat

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

25 g

Honning

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2336 kJ
Kalorier (kcal)558 kcal
Fedt29.9 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat54.6 g
Sukker20.3 g
Protein17.1 g
Salt1.6 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered brød
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Halver brød på langs, og derefter på bredden, så du har 4 stykker.

Kom brød på en bageplade med med bagepapir, dryp med olivenolie og smør med gedeost.

Krydr med et nip peber, og bag i 8-10 min, indtil gyldne.

Lav salat
2

Bland balsamico, olivenolie [1/2 spsk] og sukker [1/2 tsk] i en stor skål.

Skyl salat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Vend salat og æble i skålen med dressing.

Lav honning- valnødder
3

Hak valnødder groft, og vend dem med honning i en lille skål.

Server
4

Anret salat i dybe tallerkener. 

Top med gratineret gedeost, og drys med honning- valnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image