topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Efterårsferie-brunch

Efterårsferie-brunch

4 serveringer | med hashbrowns og æblepandekager

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. En lang formiddag med en god brunch sætter alle pris på, uanset om det er efterårsferie eller almindelig weekend. Og den her brunch har lidt af det hele! Hashbrowns med bacon og purløg, æblepandekager med sirup, og yoghurt toppet med stegt pære og honningristede nødder.

Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

250 g

Bacon, skiver

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

100 g

Sirup

300 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Æble

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

50 g

Honning

40 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

1 pose

Purløg

1 stk

Pære

300 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mel til fritter

¼ tsk

Salt til fritter

5 dl

Vand til pandekager

2 spsk

Smør til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)9124 kJ
Kalorier (kcal)2181 kcal
Fedt101.3 g
Mættet fedt43.4 g
Kulhydrat248.9 g
Sukker109.5 g
Protein63.5 g
Salt6.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Lav hashbrowns
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skræl og riv kartofler og løg groft.

Hak purløg fint. Gem til servering.

Bland kartoffel, løg, mel, salt og et stort nip peber i en mellemstor skål.

Kom blanding i otte runde forme på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.

Bag i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Bag bacon på en bageplade med bagepapir i 13-15 min, eller indtil gylden og sprød.

Steg pandekager
2

Imens, riv æble groft på et rent rivejern.

Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål. Tilsæt æble, og vend sammen.

Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej på stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen på 100°C/80°C (varmluft) indtil servering.

Steg nødder
3

Hak valnødder og mandler groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist nødder, honning og et nip salt i 3-4 min, eller indtil boblende og nødder er dækkede.

Overfør til et stykke bagepapir, og spred det jævnt ud, så det kan afkøle.

Imens, halver pære, og skær i 1 cm stykker.

Server
4

Server hashbrowns toppet med purløg og bacon.

Fordel yoghurt i glas, og top med pære og nødder.

Dryp sirup på æblepandekager.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image