Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. En lang formiddag med en god brunch sætter alle pris på, uanset om det er efterårsferie eller almindelig weekend. Og den her brunch har lidt af det hele! Hashbrowns med bacon og purløg, æblepandekager med sirup, og yoghurt toppet med stegt pære og honningristede nødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
250 g
Bacon, skiver
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
100 g
Sirup
300 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Æble
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
50 g
Honning
40 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
1 pose
Purløg
1 stk
Pære
300 g
Kartofler
2 spsk
Mel til fritter
¼ tsk
Salt til fritter
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skræl og riv kartofler og løg groft.
Hak purløg fint. Gem til servering.
Bland kartoffel, løg, mel, salt og et stort nip peber i en mellemstor skål.
Kom blanding i otte runde forme på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.
Bag i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.
Bag bacon på en bageplade med bagepapir i 13-15 min, eller indtil gylden og sprød.
Imens, riv æble groft på et rent rivejern.
Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål. Tilsæt æble, og vend sammen.
Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej på stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen på 100°C/80°C (varmluft) indtil servering.
Hak valnødder og mandler groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist nødder, honning og et nip salt i 3-4 min, eller indtil boblende og nødder er dækkede.
Overfør til et stykke bagepapir, og spred det jævnt ud, så det kan afkøle.
Imens, halver pære, og skær i 1 cm stykker.
Server hashbrowns toppet med purløg og bacon.
Fordel yoghurt i glas, og top med pære og nødder.
Dryp sirup på æblepandekager.