topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Efterårsgræskarkage

Efterårsgræskarkage

Delevenlig ret | med brunet smørglasur

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Vi laver en svampet efterårskage med revet græskar og kanel, som smøres med glasur med brunet smør, og toppes med hakkede valnødder. Perfekt til hygge foran pejsen, når det begynder at blive blæsende og koldt udenfor.

Allergener:
Hvede
Mandler
Æg
Gluten
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Butternutsquash

600 g

Sukkerbrødskagemiks

(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)

50 g

Flormelis

(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til glasur

1 tsk

Kannel til kage

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6570 kJ
Kalorier (kcal)1570 kcal
Fedt80.1 g
Mættet fedt23.1 g
Kulhydrat186.7 g
Sukker25.1 g
Protein22.1 g
Salt1.8 g

Redskaber

Rivejern
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Forbered butternutsquash
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft). Skræl græskar, del på midten og skrab kerner ud. Riv græskar groft.

TIP: Vi anbefaler at tage kagemiksen ud af køleskabet 30 min før brug. 

Bag kage
2

Bland kagemiks, kanel og revet butternutsquash i en stor skål. Overfør dej til en springform (diameter 20-22 cm) med bagepapir. Brug en spatel til at fordele dejen jævnt ud. Bag i 30-35 min.

TIP: Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen. 

Lav glasur
3

Imens, fordel valnødder på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 4-5 min, eller indtil gyldne. Hak valnødder groft. 

Opvarm smør i 2-3 min, eller indtil det skummer og har en nøddeagtig duft og brun farve, i en lille gryde. Bland flormelis og brunet smør i en lille skål.

TIP: Hvis flormelis er for tyk tilsæt lidt vand.

Server
4

Lad kage køle af. Server kagen toppet med glasur og valnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image