Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 portioner. Crostini er en italiensk forret bestående af små skiver ristet brød med toppings. I aften topper vi vores crostini med stegte rejer vendt med crème fraiche og citronsaft, røget paprika og frisk forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
1 stk
Forårsløg
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
2 g
Røget paprika
1 stk
Citron
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olivenolie og krydr med et nip salt.
Bag i midten af ovnen i 6-8 min, indtil sprøde.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rejer med halvdelen af den røgede paprika, salt og et nip peber i 2-3 min, indtil gyldne og gennemstegte. Sluk for panden og sæt til side for at lade det køle let af.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Imens, vend crème fraiche, citronsaft, salt og et nip peber i panden med rejer.
Snit forårsløg fint.
Top crostini med rejer, drys med resterende røget paprika og forårsløg, og pres citronsaft over.