Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Sprøde bruschetta med topping smager fantastisk og passer til næsten hvad som helst. I aften laver vi bruschetta med cremet svampesauce. Vi topper med trøffelolie og frisk persille, og på nul komma fem er de klar til at blive serveret!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Ciabatta
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)
200 g
Champignon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
8 ml
Trøffelolie
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Kruspersille
1 spsk
Smør til stegning
½ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak champignon groft.
Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olivenolie, og krydr med et nip salt.
Bag i midten af ovnen i 6-8 min, indtil sprøde.
Imens, smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg champignon i 3-4 min, indtil brunet. Tilsæt hvidløg, madlavningsfløde, salt og peber.
Hak persille fint (gem nogle hele blade til pynt).
Lad simre i 3-5 min, indtil tyknet, og rør derefter hakket persille i.
Top bruschetta med champignon, dryp med trøffelolie, og drys med persille.