Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Disse Blodig hjerne-muffins har den helt rigtige mængde uhygge til at servere til Halloween. Muffinsene bages hurtigt og enkelt med vores færdiglavede kagemiks, og herefter skal du i gang med at tegne hjernemønster af en lækker glasur på flødeost, flormelis og hindbærsyltetøj. Top med hindbærsyltetøj, så hjernerne bliver blodige, og lad uhyggen begynde!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Hindbærsyltetøj
50 g
Flormelis
(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
600 g
Sukkerbrødskagemiks
(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)
150 g
Flødeost
(Indeholder Mælk)
Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Kom 12 papirmuffinsforme i en muffinsform, eller på en bageplade.
Fordel kagemiks i muffinsforme.
Bag i 18-22 min, eller indtil gyldne.
TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages.
Bland flødeost, flormelis og halvdelen af hindbærsyltetøj i en mellemstor skål.
Lad muffins køle af.
Kom glasur i en frysepose, og klip et lille hul i hjørnet. Lav hjernemønster på afkølet muffin ved at tegne to linjer, og bølgede linjer ved siden af, henover muffin, som på billedet.
Top med resterende hindbærsyltetøj.
TIP: Har du ikke en frysepose til glasur, kan du bare fordele glasur på muffins og dryppe med hindbærglasur.
Server muffins.