topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Blodig hjerne-muffins

Blodig hjerne-muffins

12 muffins | med hindbær-flødeostglasur

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Disse Blodig hjerne-muffins har den helt rigtige mængde uhygge til at servere til Halloween. Muffinsene bages hurtigt og enkelt med vores færdiglavede kagemiks, og herefter skal du i gang med at tegne hjernemønster af en lækker glasur på flødeost, flormelis og hindbærsyltetøj. Top med hindbærsyltetøj, så hjernerne bliver blodige, og lad uhyggen begynde!

Allergener:
Hvede
Mandler
Æg
Gluten
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Hindbærsyltetøj

50 g

Flormelis

(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

600 g

Sukkerbrødskagemiks

(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)

150 g

Flødeost

(Indeholder Mælk)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6598 kJ
Kalorier (kcal)1577 kcal
Fedt72.9 g
Mættet fedt25.8 g
Kulhydrat201.6 g
Sukker54.6 g
Protein20.8 g
Salt2.2 g

Fremgangsmåde

Bag muffins
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Kom 12 papirmuffinsforme i en muffinsform, eller på en bageplade. 

Fordel kagemiks i muffinsforme. 

Bag i 18-22 min, eller indtil gyldne.

TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages. 

Bland glasur
2

Bland flødeost, flormelis og halvdelen af hindbærsyltetøj i en mellemstor skål.

Dekorer muffins
3

Lad muffins køle af.

Kom glasur i en frysepose, og klip et lille hul i hjørnet. Lav hjernemønster på afkølet muffin ved at tegne to linjer, og bølgede linjer ved siden af, henover muffin, som på billedet.

Top med resterende hindbærsyltetøj.

TIP: Har du ikke en frysepose til glasur, kan du bare fordele glasur på muffins og dryppe med hindbærglasur.

Server
4

Server muffins.