Bagt butternutsquash
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagt butternutsquash

Bagt butternutsquash

2 serveringer | med gedeost og brunet smør

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Græskar er en fantastisk, alsidig grøntsag. Her krydres den med chiliflager og bages mør og lækker. Herefter toppes den med brunet smør med finhakket salvie, smuldret gedeost og gyldne hasselnødder. En smuk efterårsret, som gør sig godt både som hovedret eller tilbehør.

Allergener:
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Butternutsquash

1 g

Chiliflager

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

1 pose

Salvie

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

2 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1941 kJ
Kalorier (kcal)464 kcal
Fedt33.9 g
Mættet fedt17.3 g
Kulhydrat27.7 g
Sukker0.7 g
Protein12.9 g
Salt1.2 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag butternutsquash
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). Skræl græskar, og del på midten. Skrab kerner ud, og skær i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med chiliflager og et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre og gyldne. 

TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. 

Forbered topping
2

Hak salvie fint. Hak hasselnødder groft. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist hasselnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne. Stil til side i en skål.

Brun smør
3

Opvarm smør i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg i 2-3 min, eller indtil smør skummer og er let brunt. Fjern fra varmen og tilsæt salvie.

Smuldr gedeost. 

Server
4

Anret butternutsquash på en stor tallerken. Top med gedeost, brunet smør og hasselnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image