Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores pandekager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Chocolate Chip OG pandekager! Kan man tænke sig en bedre kombination? Hele familien kommer til at elske disse vidunderlige pandekager fyldt med chokoladeknapper. Luftig citron-ricotta og syrlig citronsirup giver en skøn kontrast til alt det søde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
200 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
100 g
Sirup
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Rist kokosmel i 3-4 min, indtil gylden, og stil til side i en skål. Pisk vand, pandekagemiks og chokoladeknapper sammen i en stor skål.
Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme. Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt. Gentag med resterende dej.
TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at stille dem i ovnen indtil de skal serveres på 100°C/80°C (varmluft).
Halver citron.
Bland sirup og citronsaft i en lille gryde på middelhøj varme.
Kog indtil sirup tykner, 8-10 min, rør rundt nogle gange undervejs.
Sluk for varmen og dæk med låg indtil servering.
Pisk ricotta og citronsaft i en mellemstor skål, indtil glat og luftigt, cirka 30 sek.
Anret pandekager på tallerkener, top med citron ricotta, dryp med citronsirup, og drys med kokosmel.