Tag børnene med i køkkenet og lad dem hjælpe med at lave denne klassiske æblekage. Med vores færdige kagemiks er I fri for at måle ingredienser, og det gør nok også, at køkkenet holdes pænere. Vi topper vores kagemiks med æbler, mandler, kanel og sukker, og server æblekagen med syrlig crème fraiche. Det giver en perfekt kontrast til det søde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
40 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
600 g
Sukkerbrødskagemiks
(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)
2 stk
Æble
1 tsk
Kanel til topping
2 tsk
Sukker til topping
Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Skær æble i tynde, halve skiver.
TIP: Vi anbefaler at lade kagemiksen stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages.
Hæld kagemiks i en rund springform (diameter 20-22 cm) med bagepapir, og spred jævnt ud med en palet.
Fordel æble i formen.
Bag kage i 30-35 min.
TIP: Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen.
Imens, hak mandler groft.
Bland mandler, kanel og sukker i en lille skål.
Top kage med mandler, når der er 5 min tilbage af kagens tilberedningstid, og bag færdig.
Lad kage køle af inden servering.
Server med crème fraiche.