Tag dit forklæde og kokkehue på og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Forkæl din udkårne med en romantisk og yderst velsmagende kage til Valentinsdag. I kærlighedens tegn, har vi forberedt en lækker chokoladekage toppet med lyserød glasur farvet af granatæblejuice. Den toppes selvfølgelig med et stort hjerte af pistacienødder og granatæblekerner.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
30 g
Pistacienødder
1 stk
Granatæble
50 g
Flormelis
600 g
Chokoladekagemiks
Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Hæld kagemiks i en rund springform (diameter 20-22 cm) med bagepapir, og spred jævnt ud med en palet.
Bag kage i 30-35 min.
TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages.
TIP: Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen.
Imens, hak pistacienødder groft.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Læg granatæbleti en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.
TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Kom halvdelen af granatæblekernerne i en si placeret over en lille skål, og knus dem for at frigive saft.
Bland flormelis og granatæblejuice i en lille skål.
TIP: Tilsæt mere granatæblejuice hvis glasuren er for tyk.
Lad kagen køle af inden servering.
Smør glasur på kagen.
Top med resterende granatæblekerner og hakkede pistacienødder.